Visie

ABC coaching

Aandachtaan je persoonlijke ontwikkeling geven met je hart, je lichaam en je geest.
Bewust zijn van belemmerende gedragspatronen en gevoelens, die je stijl van leven nu negatief beïnvloeden.
Contactdaarmee maken, brengt je dichter bij de bron van levenskracht met vreugde, liefde, humor en creatief zijn.


”Vlinder… in het licht ’s ochtends vroeg, je kende vele vormen, eer je je vleugels uitsloeg”.
-dieren als symbolen van helende kracht - Jamie Sams & David Carson

Je bent van harte welkom een afspraak met mij te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek


Werkvormen die ik inzet

Ontspanningsoefeningen en mindfulness voor lichaam en geest. Ik volg mijn intuïtie en gebruik creatieve werkvormen in deze herstellende helende coachmethode. De helende kracht van medicijndieren, afkomstig uit de oeroude indiaanse cultuur, gebruik ik als ondersteuning bij de ontwikkeling van processen. De kracht van beeldtaal en visualisaties zet ik in om de coachvraag en positieve overtuigingen te ankeren, waardoor je handvaten aangereikt krijgt om daarmee zelf in de praktijk te oefenen. Zowel individueel als in groepen en projecten coach ik en ben ik de procesbegeleider.

In het ABC coachtraject werk ik vanuit jouw cirkel van innerlijke kracht, die in kleur uitgevouwen is. Binnen die cirkel ervaar je de ruimte om de belemmerende gedachtepatronen op te ruimen, waardoor je vanuit overlevingsstrategie, meegenomen uit je VERLEDEN, kan transformeren naar je leefstijl NU.

Mijn werkvormen maak ik op maat zodat ze aansluiten bij jouw coachvraag. In contact zijn met innerlijke en oorspronkelijke krachtbronnen, is in verbinding zijn met rust, liefde, vrede, humor, creativiteit, etc. Allemaal innerlijke geschenken van jezelf aan jezelf. De ervaringen en handvaten uit de coachsessie neem je bewust mee naar je dagelijkse leven, om ze zelf verder te kunnen ontwikkelen.

ABC Coaching 2015 ©