Over mij

Ik ben Anneke Schlepers, geboren op 12-12-1952 en grootgebracht op het Drentse platteland met veel mogelijkheden om in de natuur te spelen, te leren en me [intuïtief] te ontwikkelen. Rond 1970 ben ik in Arnhem komen wonen, en ook hier is de natuur een grote inspiratiebron voor mij. Mijn persoonlijke ontwikkeling kenmerkt zich erin dat ik door de jaren heen opleidingen en privé- en werkervaringen veel met elkaar heb weten te combineren, waardoor ik methodisch, praktisch gericht en intuïtief te werk ga in mijn workshops en coachpraktijk.

De laatste 18 jaar werkte ik als docent drama op het VMBO. Later kwamen daar de vakken maatschappijleer en sociale vaardigheden bij. In mijn laatste jaar als docent heb ik examenleerlingen gecoached.

Ik ben van nature nieuwsgierig naar de leefwereld van mensen op hartsniveau. Mede dankzij mijn ervaring in het onderwijs heb ik me gespecialiseerd in goed kijken en luisteren naar wat de leerling nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen. In mijn coachpraktijk pluk ik daar volop de vruchten van. Ook tijdens lezingen, workshops en projecten werk ik vanuit die innerlijke bron van specialistisch luisteren en kijken. Intuïtief, methodisch en spiritueel en de stroom van verder ontwikkelen gaat door.

Tijdens mijn dramaopleiding op de academie voor expressie in woord en gebaar [nu Hoge school voor de Kunsten] ben ik getraind om persoonlijke ervaringen uit te werken door creatieve werkvormen in te zetten. Als coach maak ik daar nu veelvuldig gebruik van, praktisch en ervaringsgericht. Mijn coachopleiding heb ik gevolgd aan de Life Design Academy in Arnhem. In deze opleiding lag het accent op: vanuit innerlijke kracht je eigen leven creëren.

ABC Coaching 2015 ©