Home

Hartelijk welkom op de de site van ABC coaching voor persoonlijke ontwikkeling. ABC staat voor Aandacht, Bewust zijn & Contact.

Geef jezelf een geschenk:
Stel je voor dat je, nu in dit moment, je ogen sluit, adem maar rustig diep door en ga met je aandacht naar je hart. Doe het maar! Als je bij je hart bent, adem je nog eens rustig wat dieper in en uit. Je weet dat je nu kan luisteren naar je innerlijke stem. Luister maar! Stel je voor dat je een steentje in het water gooit en op het moment dat je gooit, doe je een wens voor jezelf. Laat je fantasie daarbij maar helemaal de vrije loop gaan. Doe je het?

En….. was het een mooie wens?
Was het op dat moment een geschenk voor je innerlijk verlangen? Zag je rimpelingen rondom de steen, die groter en groter werden? De rimpeling als symbool voor verandering in een stroom waarin jij mee kan gaan. Wil je dat? Stel je maar voor hoe dat zou zijn voor jou.

Belemmeringen

Werd je fantasie misschien onderbroken door belemmerende gedachten? Ben je gestopt, omdat je ineens je afvroeg met wat voor onzin je nu weer bezig was? Is dat een ”gewoonte” geworden? Ben je te streng voor jezelf geworden? Beginnen je zinnen nogal eens met: ”ja maar…” en ga je door met het leven van alledag? Herken jij jezelf hierin? Wil je daar wel een verandering in aanbrengen, maar je weet niet hoe?

Voor wie

ABC coaching is er voor mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling en daarbij het gevoel hebben dat belemmeringen en/of negatieve gewoontepatronen daarbij in de weg gaan staan. Vermoeidheid, lusteloosheid, problemen privé of op het werk of onverwerkte emoties zijn vaak herkenbare kenmerken daarbij.

Met ABC coachen ga je in een [kort] traject je gewoontepatronen in kaart brengen.Je gaat daarbij in contact met innerlijke bronnen van persoonlijke kracht. Hierdoor geef je jezelf het geschenk om je leven vanuit je oorspronkelijke positieve overtuigingen vorm te geven.

ABC Coaching 2015 ©